Din varukorg
Total 0,00 kr


  Till kassan >>

WEBSHOPSök produkt

Om du kör fast eller det uppstår problem när du gör din beställning så ring oss på 040-306380 eller maila till info@lollopard.com så hjälper vi dig!


Betalsätt:Nu har du chansen - att förvärva en gammal goding som aldrig kommer igen! Gör ditt eget lollopardfynd bland våra tidigare kollektioner.
25% på nyheter! 50-60% på tidigare kollektioner.

POP UP SHOP på Köpenhamnsvägen 40 i Malmö.
Öppettider:
Lör 30/4 10-15
Sön 1/5 11-15

Vårnyheterna finns med! - fina omlottklänningar, nya Limhamnsmotivet mm.

Vi har också Thildeprodukterna - pedagogiska leksaker för de minsta - 50%
Flaggvimplar 100 kr, bäddset 200kr, snuttekuddar 100 kr, spjälsängsficka 125 kr.
Perfekta doppresenter!

Välkommen!

  

 

Gosigaste mysbyxan
"Barbro" 30% - frakt 20 kr. 
Just nu 30% rabatt på våra sköna mys/yogabyxor. Mudd i midja och ben. Sydda på Gotland i svenska tyger, ekologisk bomull. Erbjudandet gäller t.o.m 1 maj.

 

Nytt motiv! 13 mars var det premiär för vårt nya motiv. Denna gång är det Limhamn som får en alldeles egen tröja! De gamla silosarna är förevigade tack vare Olga Schlyters (stadsantikvarie på Malmö Museer) fina fotografi som vi fått låna! Och med hjälp av Elin Wedins grafiska skicklighet har fotografiet fått lollopard-form! 

Var kan jag köpa Limhamnströjan? Tröjan finns att beställa här i webbshopen. Du kan också maila en beställning till anna@lollopard.com (eller ringa 0708-23 44 28) och hämta tröjan på kaka på kaka i Limhamn.
Lilla Garderoben på Linnégatan kommer också ha tröjan, från och med v 16.

Herrmodell med motivet finns i S, M, L, XL, XXL. Vit eller grå.
Dammodell med motivet finns i S, M, L, XL. Vit. grå eller rosa.

Tröjan hade en rykande åtgång i helgen som gick på Bomässan EXPO i Limhamn, många storlekar tog slut, men vi kommer att få in nya inom 2-3 veckor.


  

Babybody i ekobomull 275 kr, matchande byxa 195 kr. 

Var hittar jag lollopard i Malmö/Limhamn? Vår kollektion hittar du även på Liebling i Malmö, Davidshallstorg (tel 040-232018) och våra tröjor och bodys med Malmömotiv på Form/design Center (tel 040-6645150) på Lilla torg i Malmö. Vår nya t-shirt med Malmö Live finner du i Servicedisken på Malmö Live (tel 040-34 35 00). Lilla Garderoben i Limhamn har också våra damklänningar (velour och omlott), Linnégatan 24 är adressen tel 0733-910556

Söker du något speciellt? Ring gärna och kolla innan så butiken har det du söker. Eller ring lollopard 040-306380! 

Herr t-shirt i borstad bomull - supermjuk 325 kr! Finns många olika motiv!

lollo
pard erbjud er ett brett sortiment av ekologiska barnkläder. Frakten är endast 39 kr och du har full returrätt. Håll också utkik efter MADE IN SWEDEN, ekologiska barnkläder sydda på Gotland med svenska tyger i ekologiska material.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev (här till höger) så missar du inte nästa gång vi har POP UP SHOP eller andra kul events. Då och då poppar lollopard upp med egen butik lite här och var. Och vi har många spännande events som återkommer med jämna mellanrum.l o l l o p a r d s nya motiv - Malmö Live! 
Sista helgen i augusti 2015 var det invigning av Malmös nya konserthus - Malmö Live. Ett nytt landmärke i Malmö! lollopard har gjort en ny t-shirt med denna häftiga byggnad, designad av danska designbyrån Schmidt-Hammer-Lassen. Du hittar tröjan i Servicedisken på Malmö Live och givetvis här i vår webbshop! Mer info påwww.malmolive.se

Guidad tur på Malmö Live! 
Vi kan varmt rekommendera en guidad tur på Malmö Live, en av de största kultursatsningarna i Malmös historia med sitt fina konserthus med akustik i världsklass. För mer info, kika in på http://iknow.nu/malmo-live/.Nyhetsbrev

Facebook

P

Press
l o l l o p a r d  AB 2013 © | tel: +46 40 - 30 63 80 | info@lollopard.com