Din varukorg
Total 0,00 kr


  Till kassan >>

WEBSHOPSök produkt

Om du kör fast eller det uppstår problem när du gör din beställning så ring oss på 040-306380 eller maila till info@lollopard.com så hjälper vi dig!


Betalsätt:
Fraktfritt hos lollopard.se fram till 21 december! 
Ord pris frakt 39 kr inom Sverige.

jul på kaka på kaka 28-29 nov
Första advent hittar du lollopard på mysiga kaka på kaka i Limhamn. Kom och ta en fika - varm choklad, lussebullar, morortssoppa och en massa goda kakor och smörgåsar. www.kakapakaka.se Hela lollopard-kollektionen finns med!
Tegnergatan 25 i Limhamn är adressen. Buss 4 tar dig från Gustav Adolfs torg. Hoppa av vid "Pelles" i Limhamn, gå en bit till på Linnégatan och sväng höger på Kalkbrottsgatan. Du ser kaka på kaka längre fram på hörnet Kalkbrottsgatan/Tegnérgatan!
Öppettider lör 10-15 och sön 11-16. Fina erbjudanden hos lollopard såklart. VÄLKOMMEN!

 

mitt möllan julmarknad 12-13 dec  Denna helg finns vi på Mitt Möllans stora julmarknad, Claesgatan i Malmö. Öppettiderna är 11-17 både lör och sön.  Vi har denna gång med oss en massa gömda favoriter. Plagg från tidigare kollektioner, bla herrjackor med Kockumskran. Kom och hitta din favorit.

Nya omlottklänningar!  
 
Damklänning 1195 kr - sydd på Gotland i skönt viskostyg. Just nu 20%

  

Babybody i ekobomull 275 kr, matchande byxa 195 kr. 

Var hittar jag lollopard i Malmö/Limhamn? Vår kollektion hittar du även på Liebling i Malmö, Davidshallstorg (tel 040-232018) och våra tröjor och bodys med Malmömotiv på Form/design Center (tel 040-6645150) på Lilla torg i Malmö. Vår nya t-shirt med Malmö Live finner du i Servicedisken på Malmö Live (tel 040-34 35 00). Lilla Garderoben i Limhamn har också våra damklänningar (velour och omlott), Linnégatan 24 är adressen tel 0733-910556

Söker du något speciellt? Ring gärna och kolla innan så butiken har det du söker. Eller ring lollopard 040-306380! 

 

Förkläde med Kockumskran i svart eller rött 250 kr.

Herr t-shirt i borstad bomull - supermjuk 325 kr! Finns många olika motiv!

lollo
pard erbjud er ett brett sortiment av ekologiska barnkläder. Frakten är endast 39 kr och du har full returrätt. Håll också utkik efter MADE IN SWEDEN, ekologiska barnkläder sydda på Gotland med svenska tyger i ekologiska material.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev (här till höger) så missar du inte nästa gång vi har POP UP SHOP eller andra kul events. Då och då poppar lollopard upp med egen butik lite här och var. Och vi har många spännande events som återkommer med jämna mellanrum.l o l l o p a r d s nya motiv - Malmö Live! 
Sista helgen i augusti 2015 var det invigning av Malmös nya konserthus - Malmö Live. Ett nytt landmärke i Malmö! lollopard har gjort en ny t-shirt med denna häftiga byggnad, designad av danska designbyrån Schmidt-Hammer-Lassen. Du hittar tröjan i Servicedisken på Malmö Live och givetvis här i vår webbshop! Mer info påwww.malmolive.se

Guidad tur på Malmö Live! 
Vi kan varmt rekommendera en guidad tur på Malmö Live, en av de största kultursatsningarna i Malmös historia med sitt fina konserthus med akustik i världsklass. För mer info, kika in på http://iknow.nu/malmo-live/.Nyhetsbrev

Facebook

P

Press
l o l l o p a r d  AB 2013 © | tel: +46 40 - 30 63 80 | info@lollopard.com