Din varukorg
Total 0,00 kr


  Till kassan >>

WEBSHOPSök produkt

Om du kör fast eller det uppstår problem när du gör din beställning så ring oss på 040-306380 eller maila till info@lollopard.com så hjälper vi dig!


Betalsätt:Välkommen till lollopard! Under perioden 5-26 juli har vi begränsad bemanning i webshoppen och skickar varor en gång i veckan. Räkna därför med lite längre leveranstid än normalt. På beställningsvaror är leveranstiden under sommaren 4-5 veckor.

Vi önskar alla kunder och vänner en underbar sommar! 

 

Finns du i Malmö? Besök gärna våra återförsäljare Liebling på Davidshallstorg (tel 040-232018) eller Form/design Center Lilla Torg (tel. 040-6645150)


Ovan. Body i ekolgisk bomull med Turning Torso. Herr t-shirt med Malmös skyline.

Nedan. Ny blus i vackert blomtyg från Barcelona! Klänning "Maria" med kort ärm.
Vacker nyans i petrol. Båda sydda på Gotland.

 

"Stina", ärmlös klänning i skön bomull, ÖKO-TEX certifierat. Gult band i hals och ärm blir pricken över i! Finns också i turkosblommigt och en variant med orange blommor.
 

  

Väska 100% ekologisk odlad bomull. 

lollopard lollopards kläder är tillverkade på Gotland om inget annat anges, i svenska ekologiska tyger. Våra tyger stickas och färgas i Ulricehamn och bomullen vi använder är ekologiskt odlad i Turkiet. 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev (här till höger) så missar du inte nästa gång vi har POP UP SHOP eller andra kul events. Då och då poppar lollopard upp med egen butik litehär och var. Och vi har många spännande events som återkommer med jämna mellanrum.
För övrigt säljs vår kollektion här på nätet, men också hos våra fina återförsäljare, se längre ner!


Giraffen Sophie, perfekt bitleksak i naturgummi. Helt giftfri. Torso t-shirt ekobomull.

Dela upp din betalning Vi anlitar Klarna för våra fakturor och du får 14 dagars kredittid. Genom Klarna har du möjlighet att dela upp din betalning, all info finns på fakturan när du väljer fakturabetalning hos lollopard. Du kan få ytterligare 10 dagars kredit om du kontaktar Klarna direkt. www.klarna.se

 

Herr t-shirt i skönaste bomull. Finns även med Kockumskranen och Malmö skyline.

V
ar kan jag handla lollopard i Malmö? I Malmö hittar du stora delar av vår kollektion på Liebling, Davidshallstorg 8 (vår gamla butik) Tel 040-232018. Våra t-shirts för baby, barn, dam och herr finns även på Form/Design Center på Lilla Torg tel 040-6645150. Ring gärna och kolla om butikerna har just det du söker!

 
lollopard erbjuder ett brett sortiment av ekologiska barnkläder.
Frakten är endast 39 kr och du har full returrätt. Håll också utkik efter
MADE IN SWEDEN, ekologiska barnkläder sydda på Gotland med svenska
tyger i ekologiska material.

En annan anledning att handla hos lollopard
På Facebook har vi en speciell grupp som heter lollopard byt-köp-sälj. Här kan du sälja urvuxna lolloparplagg, byta med någon annan när du tröttnat på ett plagg eller efterlysa lollopard-kläder. Kanske missade du att köpa "just den där klänningen" innan den hade tagit slut, kanske någon annan har den i sina gömmor och vill sälja till dig? 
Nyhetsbrev

Facebook

P

Press
l o l l o p a r d  AB 2013 © | tel: +46 40 - 30 63 80 | info@lollopard.com